1.Η αγάπη είναι το βλέμμα της ψυχής. Με αυτό το βλέμμα στα μάτια αποφασίσαμε κι εμείς να ανεβούμε τα σκαλιά της εκκλησίας και να νομιμοποιήσουμε την σχέση μας ενώπιον Θεού και ανθρώπου. Ο γάμος μας θα γίνει.....

2. Η αγάπη δεν είναι μόνο να κοιτάζουμε ο ένας τον άλλο, αλλά να κοιτάζουμε και οι δυο μαζί προς την ίδια κατεύθυνση. Εμείς βλέπουμε μπροστά μας τα σκαλιά μιας εκκλησίας και σκοπεύουμε να τα ανεβούμε. Η τελετή του γάμου μας θα γίνει.....

3. Η ευτυχία είναι σαν ένα μωσαϊκό που αποτελείται από χιλιάδες μικρές χαρές. Θέλοντας να δημιουργήσουμε κι εμείς το δικό μας μωσαϊκό, αποφασίσαμε να παντρευτούμε στις....!!!!

4. Πλούσιος θεωρείται μόνο αυτός που έχει κατακτήσει την καρδιά κάποιου άλλου. Εμείς είμαστε από αυτούς που πλουτίσαμε κι έτσι αποφασίσαμε να παντρευτούμε, με την ελπίδα πως ο Θεός θα ευλογήσει τον θησαυρό μας. Η τελετή θα γίνει στις......

5. Να βρίσκεις χαρά μέσα από την χαρά του άλλου, αυτό είναι το μυστικό της ευτυχίας. Εμείς το ανακαλύψαμε κι αποφασίσαμε να μοιραστούμε το υπόλοιπο της ζωής μας και να χαιρόμαστε ο ένας με την χαρά του άλλου. Θα παντρευτούμε στις ......και ώρα....... στον Ιερό Ναό...... και θα χαιρόμαστε πολύ, αν παραβρεθείτε στις χαρές μας !

6. Γιατί διαλέγουμε, από τους χιλιάδες ανθρώπους που συναντούμε καθημερινά, έναν συγκεκριμένο με τον οποίο θέλουμε να περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας; Μήπως φταίει η αγάπη; Αυτό πιστεύουμε εμείς και γι' αυτό αποφασίσαμε να παντρευτούμε στις ...... και ώρα ...... στον Ιερό Ναό......Θα χαρούμε να έρθετε ......

7. Το δυσκολότερο πράγμα στην συμβίωσή μας, ήταν να καταλάβουμε, πως δεν μπορούμε να ζήσουμε ο ένας χωρίς τον άλλο. Τώρα που το καταλάβαμε προχωράμε παρακάτω που αλλού στα σκαλιά της εκκλησίας. Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε κοντά μας σε αυτό το βήμα

8. Άνθρωποι μόνοι είναι μόνο λέξεις, ζευγάρια ερωτευμένα είναι ένα ποίημα ! Έτσι αποφασίσαμε να γράψουμε μαζί τους μελλοντικούς στίχους μιας ευτυχισμένης ζωής. Ξεκινώντας από τα σκαλιά της εκκλησίας. Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε στο γάμο μας που θα γίνει

9. Η αγάπη είναι σαν ένα ύφασμα που το υφαίνει η φύση και το κεντάει η φαντασία. Με αυτό το ύφασμα σκοπεύουμε να ντύσουμε κι εμείς την μελλοντική μας ζωή. Θα χαιρόμαστε πολύ, αν παραβρεθείτε κι εσείς στην τελετή του γάμου μας που θα γίνει......... Η αγάπη δεν έχει ηλικία, γεννιέται ξανά και ξανά. Έτσι γεννήθηκε κι ανάμεσά μας και μας οδηγεί στις ..... και ώρα .....μ.μ στα σκαλιά του Ιερού Ναού .. Θα χαρούμε πολύ να μοιραστείτε μαζί μας συναισθήματα χαράς κι ευτυχίας.

10. Με πολύ αγάπη, όνειρα για ένα ευτυχισμένο μέλλον κι ελπίζοντας στην ευλογία του Θεού. Σκοπεύουμε να παντρευτούμε την ..... στις .....π.μ/μ.μ στον Ιερό Ναό ....... Θα χαρούμε πολύ να παραβρεθείτε στην τελετή του γάμου μας.

11. Αφού ξεπεράσαμε τα όποια προβλήματα μιας συμβίωσης, ανακαλύψαμε ότι μας αρέσει να ζούμε μαζί ! Έτσι αποφασίσαμε να το νομιμοποιήσουμε και σκοπεύουμε να παντρευτούμε την ....... στις ......π.μ στον Ιερό Ναό ....... Θα χαιρόμαστε πολύ, να λάβετε μέρος στις πιο ευτυχισμένες στιγμές τις ζωής μας.Σας περιμένουμε !

12. Ένας άνθρωπος μόνος δεν είναι τίποτε……………!! Δυο ερωτευμένοι άνθρωποι μαζί είναι ο κόσμος όλος!!! Δεν μας το επιβάλει κανείς αλλά εμείς θέλουμε να παντρευτούμε. Στις ....... και ώρα …... η μοίρα θα ολοκληρώσει το έργο της και θα ενώσει δυο ερωτευμένους ανθρώπους με τον αιώνιο δεσμό. Μην χάσετε αυτό το γεγονός ! Ο γάμος θα γίνει στον Ιερό Ναό...... και θα παρακολουθήσετε ανεπανάληπτες στιγμές απόλυτης ευτυχίας !

13. Αυτός ο φάκελος χρειάστηκε δέκα χρόνια για να φτάσει στα χέρια σας. Μη βιαστείτε να ρίξετε ευθύνες στον υπάλληλο του ταχυδρομείου! Ούτε στη νοσοκόμα που αντί να τον γιατρέψει, τον αρώστησε από έρωτα! Μόνο ελάτε στις .....(ημ/νία).... στην εκκλησία ...... στο πρώτο ραντεβού μας που δε θέλουν να είναι μόνοι, οι δυο τους!

14. Σας προσκαλούμε στην ωραιότερη μέρα της ζωής μας. Θα χαλάσουμε πάρα πολλά χρήματα για νυφικά και λοιπά , για να σας ταΐσουμε μετά και να πάμε ταξίδι του μέλιτος. Βέβαια, αγαπιόμαστε για να παντρευτούμε. Ελάτε να μας δείτε τώρα που είμαστε στα μέλια, γιατί έτσι όπως πάνε τα πράγματα μπορεί και να χωρίζουμε κάποια στιγμή μετά από πολλά χρόνια και στο διαζύγιο ,δεν σας θέλουμε. Φυσικά πλάκα σας κάνουμε.....θα θέλαμε να δούμε τη φατσούλα σας, να διαβάζει το μήνυμα... Παντρευόμαστε!!! Το Σάββατο................!!!

15. Η αγάπη είναι ένα όμορφο λουλούδι στην ασχημία της ζωής. Η αγάπη είναι ένα αναζωογονητικό άρωμα στο άγχος της ημέρας. Η αγάπη είναι η μαγεία της μελωδίας που αγκαλιάζει τα όνειρα μας. Αγάπη είναι απλά, να βλέπεις τη ζωή με τα μάτια των παιδιών και των ερωτευμένων. Αγάπη νιώσαμε και ανθίσαμε, αναζωογονηθήκατε μαγευτήκαμε κι ερωτευτήκαμε. Αγάπη νιώσαμε και γίναμε παιδιά. Σας προσκαλούμε να τα νιώσετε όλα αυτά το Σάββατο.................

16. Κοινή μας απόφαση να μοιραστούμε τα όνειρα, τις ελπίδες, την ομορφιά της κάθε στιγμής... Δεχθείτε το κάλεσμά μας και καλωσορίστε την πρεμιέρα της καινούριας μας ζωής με την παρουσία σας! Το μυστήριο θα τελεστεί στον Ιερό Ναό ………….. το Σάββατο ………… & ώρα ……..!!!

17. Η αυλόγυρος φεγγοβολά που μπαίνει τέτοια νύφη και ο γαμπρός χαμογελά που βρήκε τέτοια τύχη! Είναι μοιραία φαίνεται αυτή η γνωριμία γι' αυτό η νέα τους αρχή είναι στην εκκλησία! Δείτε και τα πεθερικά πως ζούνε τη χαρά τους δεν είναι λίγο άλλωστε παντρεύουν τα παιδιά τους!

18. Αν η ευτυχία ήταν μέρα, θα ήταν... Σάββατο! Αν η αγάπη ήταν αριθμός, θα ήταν... 18! Αν το όνειρο ήταν μήνας, θα ήταν... Δεκέμβριος! Αν το για πάντα ήταν ρολόι, θα ήταν... ! Αν ο γάμος μας ήταν ταξίδι θα ήταν…. Ιερό Ναό το ομορφότερο της ζωής μας!!!

19. Αν μιλούσαν τα πουλιά, τη γλώσσα των ανθρώπων στο κάλεσμα του γάμου μας θα τα' βαζα στον κόπο. Να βγούνε, με κελαϊδισμούς, στους φίλους μας να ούνε μάρτυρες στο μυστήριο του γάμου μας να 'ρθούνε. Στον όρκο που θα δώσουμε, θα 'ναι διπλή η χαρά μας στην ομορφότερη στιγμή, αν είσαστε κοντά μας! Κι αφού λοιπόν δεν μιλούνε τα πουλιά, εμείς σας καλούμε στο γάμο μας το ……στον Ιερό Ναό …………… και ώρα ….!!!

20. Μοίρα μας έδεσε κοινή, στα πρώτα βήματά μας και σ' έναν πάπυρο παλιό γράψαμε τα ονόματά μας! Υπόσχεση παντοτινή θα δώσουμε οι δυο μας, οι δυσκολίες της ζωής μην είναι εμπόδιό μας, να αγαπιόμαστε πολύ μέσα από την καρδιά μας μ’ αγάπη να τα λύνουμε τα όποια προβλήματά μας. Και σαν περάσει ο καιρός τα χρόνια σαν διαβούνε ήταν ζευγάρι ταιριαστό, όλοι για μας θα πούνε... Καλούμε φίλους, συγγενείς για να μας ευχηθούνε και τις μεγάλες μας χαρές από κοντά να δούνε, την … και ώρα… στον Ιερό Ναό…

21. Μια φορά κι έναν καιρό λένε τα παραμύθια...μα ο Σωτήρης και η Αμαλία παντρεύονται στ' αλήθεια!!! Στου Αϊ Γιώργη τα σκαλιά, 18 Απριλίου θα στέκεται ο Σωτήριος, όχι για χάρη γούστου...θα περιμένει την Αμαλίω νυφούλα στολισμένη για να την έχει μια ζωή, δίπλα του ευτυχισμένη!!! Θα είναι χαρά και τιμή μας να ζήσετε μαζί μας το ξεκίνημα της παραμυθένιας μας ζωής την ………. & ώρα ….. στον Ιερό Ναό …..!

22. Άσπρα λουλούδια της χαράς εντύθηκε η φύση του γάμου μας τα στέφανα όμορφα να στολίσει! Σας προσκαλούμε στο γάμο μας που θα γίνει το Σάββατο…. & ώρα ….. στον Ιερό Ναό …!!!

23. Τα ζωγραφίσαμε κάποτε, σ’ ένα παιχνίδι συμβολισμού του εαυτού μας και επιθυμίας να δείξουμε τις αθέατες όψεις της ψυχής μας. Ο Γλάρος και το Δελφίνι ταίριαξαν κι όπως συνοδεύουν τα πλοία αλλά και το μοναδικό τους παντού, έτσι συντροφεύουν τη ζωή μας και τις αναμνήσεις μας. Ακολουθώντας τη ρότα τους χέρι-χέρι φθάνουμε στον πρώτο μας σταθμό στον Ιερό Ναό …….. το Σάββατο…… στις..…...!!!

24. Με παίδεψε, τον παίδεψα μπορεί και δέκα χρόνια και τώρα θυμηθήκαμε πως θέλουμε κι εγγόνια Το γάμο μας θα κάνουμε θα βάλουμε και βέρες μπροστά σε φίλους, συγγενείς, κουμπάρους συμπεθέρες Σας θέλουμε κοντά μας την... & ώρα …. μ. μ.

25. Επειδή η ζωή είναι πιο ζεστή όταν έχεις κάποιον κοντά. Επειδή η χαρά είναι γλυκιά όταν τη μοιράζεσαι. Επειδή δυο χέρια είναι πιο δυνατά όταν είναι ενωμένα. ... ………γι αυτό Παντρευόμαστε !!! Σας θέλουμε λοιπόν κοντά μας την … & ώρα … μ.μ. στον Ιερό Ναό ………..!!!

26. Όσες φορές της ζήτησα να γίνουμε ζευγάρι, αδιάφορα μου σφύριζε κοιτώντας το φεγγάρι. Για πέστε που ακούστηκε άντρας να θέλει γάμο και η γυναίκα να του λέει: … όχι δεν τον κάνω. Εκεί που είχα απελπιστεί και μαύρα τα 'χα βάψει μου είπε επιτέλους «NAΙ» και γνώμη πριν αλλάξει, έκλεισα νυφικό, κουμπάρους, εκκλησία και αρχές καλοκαιριού την ημερομηνία. Χαρά μας θα είναι και μεγάλη μας τιμή κοντά μας να σας έχουμε στην όμορφη στιγμή. Στις ……. και στις … το βράδυ στον …… θα βάλουμε στεφάνι

27. Η πρεμιέρα του φιλμ με τίτλο «Μια ζωή μαζί». Θα δοθεί το Σάββατο ............... στις .... το απόγευμα στην .............. στην ...! Σας περιμένουμε Οι πρωταγωνιστές:..............

28. Η αίτηση χάριτος απορρίφθηκε παμψηφεί...!!! Κατόπιν τούτου η εκτέλεση θα πραγματοποιηθεί δημόσια στην εκκλησία του ..............στην ........ Σας περιμένουμε ............. ώρα ........ μ.μ. Πολύ θα θέλαμε να παραστείτε στην ευτυχή εκτέλεση που μόνοι μας αποφασίσαμε.

29. Ελατε την Κυριακή .............. & ωρα...... το βράδυ στην εκκλησία του ............στην ............. Αν έρθετε θα παντρευτούμε.!!!! Σας περιμένουμε.

30. Πλούσιος θεωρείται μόνο αυτός ο οποίος έχει κατακτήσει την καρδιά κάποιου άλλου. Εμείς είμαστε από αυτούς που πλουτίσαμε κι έτσι αποφασίσαμε να παντρευτούμε, με την ελπίδα πως ο Θεός θα ευλογήσει τον θησαυρό μας. Η τελετή του γάμου μας θα γίνει στις ............. στον Ιερό Ναό ........................

31. Να βρίσκεις χαρά μέσα από την χαρά του άλλου, αυτό είναι το μυστικό της ευτυχίας. Εμείς το ανακαλύψαμε κι αποφασίσαμε να μοιραστούμε το υπόλοιπο της ζωής μας Θα παντρευτούμε στις .......... & ώρα ......... στον Ιερό Ναό ................. στον ...........! θα χαιρόμαστε πολύ αν παραβρεθείτε στις χαρές μας!!!

32. Η ευτυχία δεν είναι ολοκληρωμένη αν δεν την μοιράζεσαι με εκείνους που αγαπάς, για αυτό σας προσκαλούμε στο γάμο μας την Κυριακή ,,,,,,,,,,,,,& ώρα ........ μ.μ. στον Ιερό Ναό ..........στην .....!

33. Τα βέλη του έρωτα μάτωσαν τις καρδιές μας η μόνη γιατρειά είναι ο Γάμος.....!!!! Παντρευόμαστε την ................& ώρα ... το απογευμα στον Ιερό Ναό ................ στον ..............!!!

34. Στολίσαμε την εκκλησία με λουλούδια. Την αγάπη μας με όνειρα και ελπίδες. Οι καρδιές μας ξέρουν .....!! Σας περιμένουμε στο νέο ξεκίνημα της καινουργιας μας ζωής. Το ........ & ώρα .... μ.μ στον Ιερό Ναό ...... !

35. Η ζωή είναι ένα όνειρο!!! Εμείς θα χτίσουμε το πιο όμορφο κομμάτι του ονείρου μας την ώρα που εσείς θα είστε δίπλα μας να αγκαλιάσετε τρυφερά το όνειρο μας!!! Σας περιμένουμε στο γάμο μας, στις .................. ημέρα ........ στην εκκλησία .............. στην ......& ώρα ...........

36. Μαζί θα φύγουμε σε άλλα μήκη και πλάτη σε δρόμους παραλλήλους που δεν γνώρισαν το δάκρυ, με μια πυξίδα δυο καρδιές μαζί θα ταξιδεύουν σε μέρη που ονειρεύτηκαν σε τόπους που δε μας ξέρουν. Σε αυτό το ταξίδι θα θέλαμε να είστε μαζί μας το .............. και ώρα .....μ.μ. στον Ιερό Ναό .................

37. Αρκετά γνωριστήκαμε ! Τώρα θα παντρευτούμε ! Σας περιμένουμε με πολλή χαρά το Σάββατο ............... και ώρα 19:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό .........!

38. Την Κυ- Ρ ιακή 18 Αυγούστου στις .... μ.μ. Ε λάτε αν θέ- Λ ετε να μας δείτε Α πο κοντά. Θ α παρακολουθήσετε δυο Η ρωες να λένε ΝΑΙ Κ αι να μην έχουν καταλάβει Α κόμα τι κάνουν. Ν αι?? ; !

39. Ο Γιώργος και η Κική αποφάσισαν τελικά να κάνουν την τρέλλα και να παντρευτούν. Όσοι διαφωνούν μπορούν να μην έρθουν. Όσοι συμφωνούν τους περιμένουμε στην ...........στις .... το βράδυ το Σάββατο...

40. Για τα παιδιά μας Σπύρο & Σούλα στις ........και ώρα .... μ.μ. Μια καινούργια ζωή ανατέλει. Θα νοιώσουν πραγματική χαρά αν τιμήσετε το γάμο τους με την παρουσία σας στον Ιερό Ναό .....................!.

41. Ιδιαίτερη τιμή και χαρά για μας και τις οικογένειες μας θα είναι η παρουσία σας στο γάμο μας που θα γίνει την .............. και ώρα ..... μ.μ. στον Ιερό Ναό........

42. Θα χαρούμε ιδιαίτερα να σας έχουμε κοντά μας στο γάμο μας που θα γίνει το ..... και ώρα ...τον Ιερό Ναό ..........!!!

43. Το μάθατε; Παντρευόμαστε... Ποιοί; Ο Φίλιππος και η Ελένη. Πού; Στην εκκλησία της Κοιμήσεως της ...... Πότε; Το Σάββατο ..........στις... μ.μ. Γιατί; Να... της αγάπης τα παιχνίδια. Ε, και; Ε, να... έχουμε ανάγκη τις ευχές σας.

44. Στη μοναδική στιγμή της ζωής μας, η παρουσία σας μαζί με τις ευχές σας θα μας δώσουν δύναμη για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής. Σας περιμένουμε εμείς και οι οικογένειες μας το ........ & ώρα .... μ.μ. στον Ιερό Ναό ....... •

45. Ε! λοιπόν το πήραμε απόφαση. • Τι; • Να παντρευτούμε. • Ποιοί; • Ο Δημήτρης & η Μαρία • Πού; • Στον Ιερό Ναό................ • Πότε; • Το Σάββατο ................στις ..... μ.μ. • Ε! και λοιπόν! • Σας περιμένουμε να έρθετε.

46. Τυχαία κοιταχτήκαμε.... Ποιά μέρα δε θυμάμαι.... Μα η ζωή μας ένωσε για πάντα και ρωτάμε: Θα έρθετε στο γάμο μας χαρά να μοιραστούμε; Και τις καλές σας τις ευχές για πάντα να κρατούμε! Σας περιμένουμε το ....... ώρα ..... μ.μ. στον Ιερό Ναό........

47. Τα θερμά μας χαμόγελα και οι ζεστές σας ευχές θα ομορφήνουν το ωραιότερο ραντεβού της ζωής μας που το δίνουμε το Σάββατο ................& ώρα ..... μ.μ. στον Ιερό Ναό .............

48. Μετά από ώριμη σκέψη αποφασίσαμε να γυρίσουμε μια ταινία με τίτλο: “Ισόβια δεσμά”. Η πρεμιέρα θα γίνει την ...................και ώρα ....... μ.μ. στον Ιερό Ναό ......... Θα χαρούμε να παρευρεθείτε σαν Guest stars.

49. Κάποιοι θέλησαν να γεννηθούμε... Η μοίρα θέλησε να γνωριστούμε. Η καρδιά μας θέλησε να παντρευτούμε... Όταν το ημερολόγιο σας δείξει Σάββατο ..................και το ρολόι χτυπήσει ....... μ.μ. το απόγευμα θα χαρούμε πολύ να σας δούμε στον Ιερο Ναό......για το ξεκίνημα της νέας μας ζωής .

50. Αγαπητέ Νίκο, Βαρέθηκα να είμαι 4 ολόκληρα χρόνια μαζί σου και όλοι να λένε πότε θα με παντρευτείς!!! Σου στέλνω τελεσίγραφο: Θα σε περιμένω ντυμένη νυφούλα στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου Γλυφάδας το .........στις ......το βράδυ. Αν δεν έρθεις, θα φύγω με καράβι στην Αμερική, όπου και κάποιο γαμπρό θα βρώ, όπως στις “Νύφες” Αυτά, Στέλλα Αγαπημένη μου Στέλλα, Δεν περίμενα απο ’σένα έναν τέτοιο εκβιασμό!!! Με βρίσκεις απροετοίμαστο! Πως να φτάσουν 4 χρόνια για μια τόσο σημαντική απόφαση; Πήγαινε στην εκκλησία και άμα είναι θα περάσω. Αλλιώς, καλό ταξίδι!!! Τα λέμε. Νίκος

51. Από γάμους δεν γνωρίζαμε...!!! Από παιδιά δεν ξέρουμε... (ακόμα) Από έρωτα την πάθαμε και μας φαίνεται σαν ψέματα, ότι τελικά παντρευόμαστε, το .......... στις .... στον Ιερό Ναό ....!

52. Αγαπητέ Γιώργο. Σου στέλνω τελεσίγραφο: Θα σε περιμένω ντυμένη νυφούλα στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στην Θέρμη Θεσ/νίκης την Κυριακή ................ στις ...... το απόγευμα. Αγαπημένη μου Κατερίνα!!! Με βρίσκεις απροετοίμαστο! Πήγαινε στην εκκλησία και άμα είναι θα περάσω.

53. Ο Κος & η Κα Π. Αντωνακόπουλου έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στο γάμο της κόρης τους Νατάσσας με τον Κύριο Δημήτρη Γ. Παπαχαραλάμπους Ο Κος και η Κα Παπαχαραλάμπους έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στο γάμο του γιού τους Δημήτρη Με την Δεσποινίδα Νατάσσα Π. Αντωνακοπούλου το Σάββατο ................... και ώρα ....... στον Ιερό Ναό .....................!