Αποστολές παραγγελιών γίνονται σε όλη την Ελλάδα, στην Κύπρο, σε όλες τις χώρες της Ε.Ε. και σε όλους τους προορισμούς εκτός ευρωπαϊκής ζώνης. Οι παραγγελίες αποστέλλονται και παραδίδονται στον τόπο που θα μας υποδείξετε και με τον τρόπο που έχετε επιλέξει.
Το κόστος αποστολής επιβαρύνει τον παραλήπτη και τα προϊόντα ταξιδεύουν με ευθύνη του πελάτη. Το Webgamos.gr δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε απώλεια δεμάτων ή καταστροφή προϊόντων κατά τη μεταφορά.
Το Webgamos.gr δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση μιας παραγγελίας, οι οποίες οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητά της ή οφείλονται σε ανωτέρα βία. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος, προβλήματα των προμηθευτών, προβλήματα μεταφοράς, προβλήματα παραγωγής, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές.
Στις περιπτώσεις αυτές το Webgamos.gr δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση και την αποστολή των παραγγελιών.

Οι αποστολές γίνονται με τους εξής τρόπους:

ΕΛΛΑΔΑ

  • Με Speedex (courier) σε 1-2 εργάσιμες ημέρες
  • Με courier της δικής σας επιλογής (με εντολή αγοράς για όλο το ποσό της παραγγελίας σας)
  • Με μεταφορική εταιρία της επιλογής σας (μετά από προπληρωμή σε τραπεζικό μας λογαριασμό όλου του ποσού της παραγγελίας σας)
  • Παραλαβή από το χώρο μας (κατόπιν συνεννόησης)

Κόστος μεταφορικών

Το κόστος των μεταφορικών με courier είναι το ίδιο για οποιοδήποτε μέρος αποστολής εντός Ελλάδος και διαμορφώνεται ως εξής:

Η χρέωση είναι 3 ευρώ έως 2 κιλά για εντός Ελλάδας.

[Αθήνα] _ Μεγάλα Δέματα (κουτιά, λαμπάδες, μπομπονιέρες κτλ) (Επιβάρυνση: 5.00 €)

[Επαρχία] _ Μεγάλα Δέματα (κουτιά, λαμπάδες, μπομπονιέρες κτλ) (Επιβάρυνση: 8.00 €)

Η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι με επιπλέον χρέωση 4 ευρώ.

Κύπρος

Με εταιρεία courier Eurofreight Hellas

  • Η χρέωση είναι 17 ευρώ έως 2 κιλά και συν 4 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό με courier και χρόνος παράδοσης 3-4 εργάσιμες ημέρες.

Γερμανία

  • Μπορούμε να στείλουμε την παραγγελία σας στις παρακάτω πόλεις με το λεωφορείο γρήγορα και οικονομικά (τα πρώτα 5 κιλά με 25€ και για κάθε επιπλέον κιλό 2,5€): Ludenscheid, Hagen, Dortmund, Wuppertal, Dusseldorf, Frankfurt, Mannheim, Stuttgart, Ulm, Munchen, Iserloh.