Δεκτές παραγγελίες γίνονται από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό.

Τρόπος παραγγελιών

1) Με τηλεφωνική παραγγελία στα Τηλ.: 2813 006644, 2810224721 και 6946134784 (Δ-Π.:9πμ-10μμ / Σ.:9πμ-9μμ) – (από εξωτερικό καλέστε στα 0030 2813 006644, 0030-2810224721 και 0030-6946134784).

Σημειώστε τις ποσότητες και τους κωδικούς των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν και καλέστε μας για να δώσετε τηλεφωνικά την παραγγελία σας.

2) Με την αποστολή email στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση:

info [at] webgamos [dot] gr

Σημειώστε τους κωδικούς και την περιγραφή των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν, τις ποσότητες και τα πλήρη στοιχεία σας για την αποστολή (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, πόλη, ΤΚ, σταθερό τηλέφωνο, κινητό τηλέφωνο).

3) Με ηλεκτρονική παραγγελία μέσω του καταστήματός μας με ηλεκτρονικό καλάθι.

Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα.

  • Για Κύπρο και Εξωτερικό στην εγγραφή σας επιλέξτε την αντίστοιχη χώρα και στο καλάθι και γράψτε μας αναλυτικά την διεύθυνση σας στις “Σημειώσεις”.
  • Σε όλα τα ηλεκτρονικά καλάθια (ηλεκτρονικές παραγγελίες) ακολουθεί τηλεφωνική επικοινωνία από το webgamos.gr για διευκρινήσεις όπως ημερομηνία παράδοσης, κόστος μεταφορικών, χρώματα σε προϊόντα που δεν μπορείτε να προεπιλέξετε και άλλες τυχόν λεπτομέρειες.

4) Παραγγελία από το χώρο μας

Τέλος, μπορείτε να επισκεφτείτε το χώρο μας, για να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, σας προτείνουμε να προηγηθεί συνεννόηση για συγκεκριμένο ραντεβού.

Χρόνος και τρόπος παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης ποικίλει ανάλογα με τα προϊόντα που έχετε επιλέξει. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι χρειάζονται 10 μέρες μετά την επιβεβαίωση της πληρωμής. Για το τμήμα νυφικού και κοστουμιού ο χρόνος παράδοσης είναι περίπου ένας μήνας μετά την επιβεβαίωση της πληρωμής.

Αποστολές σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ, στην ΚΥΠΡΟ και στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Προβλήματα διαθεσιμότητας έχουμε σπάνια, ωστόσο πάντοτε υπάρχει το ενδεχόμενο έλλειψης κάποιου προϊόντος και ιδιαίτερα προς το τέλος της κάθε σαιζόν. Καλό είναι, πριν κλείσετε την παραγγελία σας, να μας ρωτάτε για διαθεσιμότητα.